Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου
Στα πλαίσια της Πανελλαδικής Κινητοποίησης πολλών Κοινωνικών Ιατρείων και Φαρμακείων Αλληλεγγύης, σας καλούμε την Τρίτη 15 Οκτώβρη, στις 11:00 π.μ  σε Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν  γιατροί, εθελοντές και ασθενείς στο Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο Λάρισας,  Παπαναστασίου 117
Στη συνέντευξη τύπου θα μιλήσουμε γι’ αυτά που διαπιστώνουμε στην καθημερινή μας λειτουργία  και ιδιαίτερα για  το μεγάλο πρόβλημα και τις ακριβείς επιπτώσεις του αποκλεισμού από το Ε.Σ.Υ των ανασφάλιστων.
Οι ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας αυξάνονται με γρήγορο ρυθμό και πάσχουν σε αυξανόμενη αναλογία από βαριά και παραμελημένα νοσήματα πολλά από τα οποία χρήζουν δευτεροβάθμιας αντιμετώπισης.
Η ασκούμενη πολιτική εκθέτει σε κίνδυνο θανάτου τους ανασφάλιστους ασθενείς, αποκλείοντας τους από την ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση στην περίθαλψη.
Τα κοινωνικά ιατρεία κινητοποιούμαστε πανελλαδικά  με την δημοσιοποίηση των προβλημάτων και με διάφορες δράσεις, για να υψώσουμε κραυγή αγωνίας και να αντισταθούμε στη δολοφονική πολιτική του Υπουργείου Υγείας, διεκδικώντας το δικαίωμα μας στην δημόσια υγεία και την δωρεάν πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους,
Επιπλέον θα αναφερθούμε στο θέμα του εμβολιασμού των παιδιών
Παρακαλούμε για την κάλυψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου